A
Aviant
New member
Reupload?![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Reupload?![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
日本猿のふりをして争いを生むのをやめなさい🤓私の話を信じないならそれで構わないが、一言言わせてほしい。
文句があるなら自分で1からゲームを作れよ馬鹿どもが。
てめーらなんかゲームすら作った事ねぇくせにいっちょ前にクリエイター気取るなよ。
私の話を信じないならそれで構わないが、一言言わせてほしい。
文句があるなら自分で1からゲームを作れよ馬鹿どもが。
てめーらなんかゲームすら作った事ねぇくせにいっちょ前にクリエイター気取るなよ。
taotaoちゃんよ、お前もクズみたいなことをやりながら、正義の味方のふりをしているじゃん?
I know it's bait, and the fact that the account is clearly a sock makes it even more obvious... But I'm kind of curious so I'm gonna nibble just a bit.BAIT.
hey can anyone share this card if you guys have it?
![]()
Uta (not available for DL)
Credits to the SD cards goes to their respective creators Borrowed scenes, I don't remember authors name of scenes, if someone recognizewww.pixiv.net
こっちは友人死んでんだわ。友達を馬鹿にするなら当然キレるわ。taotaoちゃんよ、お前もクズみたいなことをやりながら、正義の味方のふりをしているじゃん?
マジか、友達いるのか?信じられない。こっちは友人死んでんだわ。友達を馬鹿にするなら当然キレるわ。
おめーは友達いねーもんな。居たら俺と同じ感情になるわマジか、友達いるのか?信じられない。
I dont have illusion friend like u, buddy. 友達いるのかと言われただけてキレるのがマジでおもろい、可哀想。おめーは友達いねーもんな。居たら俺と同じ感情になるわ
its like that security camera i have that isnt plugged inoh....erm why there a report button then?? :/
Bite this 8::::::::I know it's bait, and the fact that the account is clearly a sock makes it even more obvious... But I'm kind of curious so I'm gonna nibble just a bit.
I've got to ask: Are you really THAT bored?
This isn't my character. It's just an image I found online and saved as a reference for the swimsuit's size.Could you share that Ranko?
BumpBump
翻訳ソフトを使って、あたかもILLUSIONで働いていた友人がいるかのように装わないように気をつけてください。こっちは友人死んでんだわ。友達を馬鹿にするなら当然キレるわ。
まず嘘として話を進めんなや。なんか証拠あるんけ?無いやろ。俺も身バレや他の人に迷惑かかるから証拠出されへんくて不明ってのが大前提やろうが。翻訳ソフトを使って、あたかもILLUSIONで働いていた友人がいるかのように装わないように気をつけてください。
特定の作者のリンクを公開したところで、コミュニティ全体に何の害もありません。それなら、プログラミングを学んでHF Patchにウイルスを仕込むほうがましです。
その理屈おかしくない? 自分が被害もないのに、友達とかなんとかで他人に迷惑するのか? お前本当に日本人か?こっちは友人死んでんだわ。友達を馬鹿にするなら当然キレるわ。